Monday, October 24, 2005

Afscheid!!!

Afscheid

De voorbereidingen stonden deze week even stil want het was tijd om afscheid te nemen.

Donderdag was de laatste werkdag van Sanne op de Muziekschool, niet veel gewerkt die dag maar wel een gezellige afscheidslunch met de collega's.

Vrijdag hebben we gezellie samen doorgebracht in de keuken en in de supermarkt, er moest naast kippetjes, balletjes en soep ook voldoende bier en wijn komen voor de party van zaterdag! Onze huisleverancier Rob nam zaterdag alle salades en hartige taarten mee (van Johma natuurlijk!). Rob enorm bedankt! We genieten nu nog van de kipkerrie :-)

Tja en toen was het zaterdag, 's ochtends nog ff gestoeid met de bakker voor het turkse brood en nog een taart gebakken (onee gehaald.....). . Tussen drie en half vier hebben we nog even een half uurtje gelounged in onze speciaal gecreerde VIP lounge oftewel de blue room. Daarna moesten we 'aan de bak', een uitgebreide beschrijving van het feestje zullen we jullie niet aandoen maar de volgende twaalf uur bestonden uit kletsen, lachen, drinken, lekker eten en afscheid nemen. Dat laatste viel ons eigenlijk best wel mee (waarschijnlijk omdat we een hoop van jullie toch nog wel zien de komende tijd!). Bedankt allemaal voor jullie aanwezigheid en de leuke foto's, die kunnen we dus nu in Azie gaan showen!

Na een paar uur slaap, stonden de eerste mensen al weer onder de douche en snel daarna werden de eieren met spek aangesleept! Toen alle slaapies weg waren hebben we geprobeerd om van onze kroeg weer een huis te maken! (met veel dank aan Simone en Heske!)

Daarna kwam het vervelendste deel van het weekend, Puk en Wokkel gingen met Heske mee naar Groningen. En dat viel niet mee. Wokkel protesteerde hevig en worstelde voor zijn leven om maar niet in het vervoersbakje opgesloten te worden, Puk was verstijfd van angst dus die ging er wat makkelijker in. De reis naar Groningen is gelukkig goed verlopen (op het poep accidentje van Wokkel na...sorry dames voor de lucht!). Wokkel heeft intussen al vriendjes gemaakt met Bo (kat van Heske) en heeft zijn hele nieuwe huisje al verkend. Puk heeft na een paar uur ook besloten haar schuilplaats te verlaten en heeft al even de Groningse koolmezen bewonderd op de vensterbank!

Intussen is het hier in Amsterdam zonder Puk en Wokkel vreselijk stil, saai, stom en ongezellig in huis, we kunnen nu helemaal niet meer wachten totdat we weg mogen!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home